CS:GO – Anoniman tim izbacio SK sa Sidneja!

CS:GO – Anoniman tim izbacio SK sa Sidneja!

Završen je prvi dan IEM Sidnej turnira, a najveće iznenađenje je ispadanje SK tima već nakon dva meča!

Kasno u noć po našem vremenu počeo je turnir u Australiji koji je okupio dosta poznatih imena, ali i neke timovi koji do sada nisu bili poznati široj javnosti.

Šesnaest ekipa podeljeno je u dva dela žreba, a igra se po nokaut sistemu, sa tim što postoji tim pobednika i tim gubitnika.

Grupa A

U grupi A, odnosno prvom delu žreba su apsolutni favoriti bili SK Gaming i FaZe. Međutim, nijedan od ova dva tima nije pokazao dobru igru, a brazilski SK je čak i ispao sa turnira!

Oni su prvobitno izgubili od TyLoo nakon produžetaka, da bi ih sa turnira izbacila ekipa Grayhound, i to u BO3 meču. Na svetskoj, a naročito evropskoj i američkoj sceni, je malo ko čuo za ovaj sastav koji ipak i dalje najviše uspeha beleži u domovini.

Osim njih, i FaZe je pretrpeo jedan poraz, od Renegades, ali evropski sastav još uvek ima šansu da se domogne završnice preko puta gubitnika. U putu pobednika najbolji su bili upravo Renegades i TyLoo.

U putu gubitnika je, pored FaZe, najveći favorit Cloud9, a samo jedan tim iz tog dela žreba nastavlja takmičenje.

Grupa B

U ovom delu turnira je odigrana manje mečeva, tačnije samo jedna runda u putu pobednika. Svi favoriti su opravdali svoja očekivanja, pa su dalje prošli mousesports, Astralis, fnatic i G2.

Danas u toku noći počinju novi mečevi, i to po sledećem rasporedu: 

B.O.O.T-dS – NRG – 04:00h
Chiefs – MVP PK – 04:00h
mousesports – Astralis – 07:30h
ORDER – Cloud9 – 07:30h
fnatic – G2 – 11:00h
FaZe – Grayhound – 11:00h

 

 

Related Articles