Overwatch izmene na Ani verovatno stižu i u Heroes of the Storm

Overwatch izmene na Ani verovatno stižu i u Heroes of the Storm

Blizzardova popularna MOBA igra Heroes of the Storm je konglomerat svih Blizzardovih franšiza i naslova, i setovi veština koje heroji poseduju uglavnom se trude da verno preslikaju te karaktere iz njihovih originalnih igara, ali u duhu MOBA žanra.

Ipak, sada prvi put vidimo da će izgleda balans izmene iz jedne igre se direktno preslikati na balans u HotS-u. Juče je stigao novi patch uz Overwatch, koji donosi brojne izmene, a između ostalih jedna je i to što je dobila sitni buff, ili bolje rečeno unapređenje, na njenom Biotic Rifle lečenju, i to tako što će sada strelica prolaziti kroz heroje ukoliko su oni već na punom Healthu.

Ovo je mala, ali veoma značajna izmena, jer će omogućiti Ani da njeno lečenje lakše dolazi do meta kojima je zaista potrebno, i pri tome joj omogućiti da ostane iza na sigurnom, i da se “ne gura” previše napred.

Na Heroes of the Storm Redditu se ljudima jako sviđa ova izmena, pa je neko pitao i da li Anina Healing Dart (Q), može da dobije isti tretman, da prolazi kroz heroje ukoliko su oni na punom životu. I nismo trebalo puno da čekamo, odmah se javio jedan od HotS dizajnera i rekao da njihovi programeri već rade na implementaciji toga, što je izazvalo veliko oduševljenje među fanovima, kako zbog te promene, tako i zbog same i brze otvorene komunikacije developera po tom pitanju.

Tako da, fanovi Ane, eto jedne lepe vesti, i nadamo se da će ova promena učiniti Anu barem malo boljom za igranje, jer je trenutno daleko od idealnog Supporta.

Related Articles