Sombra stiže u Heroes of the Storm?

Sombra stiže u Heroes of the Storm?

Prošlo je dve nedelje od kada nam je stigao Deckard Cain, idealno vreme da nam Blizzard najavi novog heroja!

Kako to često bude, obično dobijemo par “tizera” pred predstavljanje novog heroja, odnosno nagoveštaja da nam zagolicaju maštu i uspale forume i Reddit da diskutuju ko to može da bude.

Ovoga puta smo, čini nam se, dobili dva poprilično direktna “hinta” ko će to biti, i gotovo je izvesno da je novi heroj -Sombra iz Overwatcha!

Najpre je sinoć tokom zvaničnog HGC Crucible strima, došlo to “snega” odnosno sitnih smetnji i podrhtaja slike, ali koji su tu očigledno ubačeni namerno, odnosno nisu bili deo stvarnih problema. Na identičan način je Sombra nagoveštavana i pre ulaska u Overwatch, imajući u vidu da je ona vešti haker, i da su to njene glavne osobine, da se uz pomoć tehnologije infiltrira svuda.

 

Drugi tizer nam je stigao direktno sa HotS Twittera, i to je GIF sličica koju vidite ispod. Kakve veze ovo kučence ima sa Sombrom pitate se? Na gifu je kučence koje nosi čuvene meksičke “Lucha libre” maske, a Sombra je upravo iz Meksika!

Možda ovo znači da ćemo dobiti i Sombru i Luchadore skinove, ko zna?

Mislimo da bi Sombra bila sjajan dodatak u HotS-u, da hakuje protivničke kule da nanose manje štete, minione da bacaju Regen globove, kampove da budu nama lakši, a protivnicima teži… Šta vi mislite?

Related Articles