Fortnite strimer, Ninja, na društvenim mrežama popularniji i od Ronalda

Fortnite strimer, Ninja, na društvenim mrežama popularniji i od Ronalda

Fortnite: Battle Royale je definitivno najpopularnija igra, čak i na sajtovima za odrasle, a osim svoje ona je pomogla i brojnim igračima da dostignu status javnih ličnosti i zvezda.

Jedan od njih je i Tajler “Ninja” Blevins, Fortnite strimer, koji je u aprilu postao najpopularnija javna ličnost na društvenim mrežama sa preko 150 miliona interakcija na društvenim mrežama, što podrazumeva lajkove, šerovanja, komentare, reakcije, odgovore na Twiteru, Facebooku i Instagramu pre svega.

Ova brojka je stvarno impresivna kada se uzme u obzir da Ninja ima ukupno 4 miliona pratilaca, što je dosta manje u odnosu na ličnost koju je u aprilu prestigao, fudbalera Kristijana Ronalda, koji ima 318 miliona pratilaca na društvenim mrežama. Ostale ličnosti koje su sada iza najpopularnijeg Fortnite igrača su Neymar, Mesi, Šakil O’Nil, i mnogi drugi.

Ne čudi da je baš Ninja dostigao ovaj status, pogotovu kada se prisetimo da je on strimovao zajedno sa Drejkom, a nedavno u Los Anđelesu održao turnir vezan upravo za Fortnite.

Bilo kako bilo, gejmeri i esports ličnosti su postali jednaki sa drugim atletama i postaju sve zapaženiji u ostalim oblastima svakodnevnog života, a ne samo u gejming industriji.

Ova objava dolazi od strane kompanije Hookit koja se bavi ovakvom vrstom analitika, a na njenom sajtu možete pročitati kompletan izveštaj i poređene sa ostalim popularnim ličnostima na društvenim mrežama.

Related Articles