Kako preuzeti Fortnite za PC, Mac, PS4, Xbox One i iOS

Kako preuzeti Fortnite za PC, Mac, PS4, Xbox One i iOS

Ako se nalazite među onima koji su čuli toliko o Fortnite: Battle Royale i o njenoj popularnosti a još uvek niste stigli da je isprobate, bez brige, ovo kratko uputstvo će vam prikazati kako da igru instalirate na svaku od platformi za koju postoji i to potpuno besplatno.

PC i Mac

Za ove dve platforme Fortnite: Battle Royale nije dostupan za preuzimanje putem ustaljene Steam platforme, već se to obavlja kroz Epic Games launcher, za koji prvo morate napraviti nalog, a samo preuzimanje igre možete učiniti na ovom linku.

Za igranje ovog hita na PC-u i “Meku” potrebno je da ispunjavate minimalne sistemske zahteve, koji i nisu toliko strašni. Pogledajte:

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor:Intel i3 2.4 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Grafika: Intel HD 4000

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel i5 2.8 Ghz
  • RAM: 8 GB
  • Grafika: Nvidia GTX 660 ili Radeon HD 7870 sa 2 GB video memorije

Playstation 4

Za PS4 izdanje ne postoje specijalni zahtevi, sem oko 10GB prostora, a čak vam nije potreban Playstation Plus servis za igranje online. Fortnite: Battle Royale za ovu platformu preuzimate putem PS prodavnice.

Xbox One

kako biste zaigrali ovu igra na Xbox One konzoli potrebno je da ste pretplatnik Xbox Live Gold servisa i da posedujete oko 10 GB slobodnog prostora na hardu. Osim za standardni Xbox One, Fortnite je dostupan i za svežije X izdanje konzole, sa brojnim poboljšanjima i igranjem u 4K rezoluciji. Igra je dostupna putem Majkrosoftove prodavnice

iOS

Fortnite: BR je osim za gore navedene platforme dostupan i za iOS mobilne uređaje, takođe potpuno besplatno. Sve što je potrebno za preuzimanje igre je da imate 1GB slobodnog prostora i iOS uređaj sa 2GB i više RAM memorije, što možete učiniti putem ovog linka.

Platforme na kojima očekujemo da se Fortnite pojavi

Da, Fortnite će se u narednom periodu proširiti na još više platformi nego sad. Prva je Android, na kojoj Epic Games provereno radi, a takođe kruže glasine da ovaj Battle Royale šuter dolazi i na Nintendo Switch i da će biti predstavljen na E3 2018.

Related Articles