Solid Gold v2 mod za Fortnite: Battle Royale – sve bitne informacije

Solid Gold v2 mod za Fortnite: Battle Royale – sve bitne informacije

Dolazak Solid Gold moda u Fortnite: BR je ostao u donekle u senci zato što su sve oči igračke baze uprte u sveže dodati jetpack, o kojem smo već detaljno pisali.

Sada je u pitanju verzija 2, tako da nam je Epic Games pripremio par zgodnih izmena koje dalje produbljuju iskustvo igranja.

Ako ste imali prilike da zaigrate prvi mod igranja onda ste upoznati da su ovde glavne zvezde samo legendary oružja i njih možete naći posvuda po mapi, a developer Epic Games ih je raspodelio u tri kategorije:

  • Floor loot – ovde se može naći Ručni top i pištolji sa prigušivačem, a ponekada i assaulti i snajperi
  • Chestovi – ovde je najveća šansa za pronalaženje assault pušaka, minigana i snajpera
  • Supply drops – ova vrsta dodataka  pre svega donosi bacač raketa i zolju, a moguće je da iskoči i poneki snajper

Pošto su u pitanju sve jaka oružja sa velikim stepenom nanošenja štete, povećano je prikupljanje kamenog i metalnog materijala za 50% nego standardno tokom uništavanja struktura, a i samo prikupljanje kao loot je znatno povećano.

Predmeti koje ćemo takođe više viđati tokom igranja Solid Gold moda su štitovi, specijalne granate, kamperske vatre, kao i chug jug i slurp juice za konzumiranje. Naspram toga, ovde će igrači dosta retko nalaziti standardne granate, zamke i zavojni materijal.

Nije poznato do kada će ovaj mod biti dostupan za igranje, ali vam preporučujemo da što pre upadnete u ove haotične borbe i savetujemo vam da kao i do sada prvo tražite chestove, jer oni pružaju najbolji loot.

Related Articles