U Fortnite stigao novi apdejt, Jetpack dostupan

U Fortnite stigao novi apdejt, Jetpack dostupan

Najnoviji apdejt za ultra popularni Fortnite: Battle Royale je stigao i on je pre svega namenjen dodavanju novog sadržaja, dok su ipsravke bagova ostavljene po strani, i oni će doći nešto kasnije

Najnoviji i definitivno najzanimljiviji dodatak u igri je jetpack, koji nam omogućava da poletimo i brže prelazimo mapu. Jetpack je dostupan kao predmet legendary rariteta i može pronaći jedino u chestovima.

Ove letelice ćemo maksimalno uključiti u zahvaljujući na Close Encounters modu igranja, koji će postati dostupan od 25. maja. Ovaj mod od oružja uključuje samo sačmarice koje se mogu pronaći u chestovima i kao floor loot, a tu je i veća brzina kretanja oluje tako da mečevi traju maksimalno 15 minuta.

Pre nego što dobijemo Close Encounters mod očekuje nas poboljšanja verzija Solid Gold modifikacije gejmpleja gde na raspolaganju imamo samo legendarna oružja i dodatke za ekstremno napucavanje.

Tu je i novi sadržaj za Save the World igrače u vidu Outlander heroja obučenog u skladu sa istraživačkim duhom pa se zato zove Archaeolo-Jess.

Related Articles