Tekken 7: Otkriveno je 8 DLC stavki u Steam bazi podataka

Tekken 7: Otkriveno je 8 DLC stavki u Steam bazi podataka

Tekken 7 se do sada pokazao kao veliki uspeh za Namco, te je igra postigla zapažene rezultate i po broju prodatih primeraka, ali i na eSports planu sa Tekken World Tourom i stekla priznanje svih igrača. Međutim, već dugo među ljubiteljima igre vlada žal za odsustvom nekih od najpoznatijih likova u franšizi, ali po svemu sudeći tome bi uskoro mogao doći kraj.

Katsuhiro Harada je na Combo Breakeru, Tekken World Tour turniru master serije, izjavio kako će igra zasigurno imati još DLC sadržaja u budućnosti, a potom je Namco najavio obaveštenje na E3-u za 14. jun. Međutim, pre nego što do obaveštenja dođe, putem Steama smo dobili prve nagoveštaje o budućem sadržaju.

Na Twitteru je korisnik po imenu Wonkey, koji radi za Avoiding The Puddle sajt, u Steam bazi podataka pronašao 8 nepoznatih DLC stavki pored ostalog DLC sadržaja.

Na prvi pogled bi neko mogao reći da bi to moglo da bude bilo šta, ali dodatan trag koji upućuje na stare likove se nalazi u Decalima, posebnim stikerima, sa nekim od likova kao što su Ana i Marduk.

Moraćemo da sačekamo sam E3 da bismo saznali nešto više, ali fanovi Tekkena imaju razloga da pomno prate razvoj situacije u narednim danima.

Izvor: Eventhubs

Related Articles