World of Warplanes – Iron Maiden i Aces High

World of Warplanes – Iron Maiden i Aces High

World of Warplanes nije imao ni približno tako dobar uspeh za Wargaming kao World of tanks pa su prošle godine pokušali sa izlaskom 2.0 unapređene verzije koja je dosta poboljašala neke stvari ali sa druge strane ipak nije uspela da privuče veliki broj igrača. Sada pokušavaju to isto da urade saradnjom sa izrazito popularnim hevi metal bendom – Iron Maiden.

Zapravo Iron Maiden ima vrlo veliku povezanost sa avionima pre svega preko svog frontmena Brusa Dikinsona koji ne samo što je i sam pilot već ceo bend vozi avionom kada idu na turneje. Čak su i po uzoru na američkog predsednika svoj brendirani avion avion nazvali Ed Force One (Edi je maskota benda). Zato upravo Bruce Dikinson u saradnji sa Wargamingom pravi serijal video klipova u kojima nas upoznaje sa nekim od najznačajnijih aviona Drugog svetskog rata kao što su Spitfire, Huricane ili Meseršmit BF-109.

Sa druge strane Wargaming je u World of Warplanes ubacio specijalne Iron Maiden elemente ali je preradio i legendarni spot za pesmu Aces High tako da kombinuje originalne snimke i ono što možete videti u igri. Da li će ovo pomoći i koliko da se podigne broj igrača u World of Warplanes ne znamo, ali svakako volimo da poslušamo ovu pesmu!

Related Articles