HS: Trag o novoj ekspanziji se sve vreme krio Monster Hunt-u

HS: Trag o novoj ekspanziji se sve vreme krio Monster Hunt-u

Nova Hearthstone ekspanzija nam je otkrivena juče, zove se The Boomsday Project, i vodi nas u Area 52 oblast u Netherstormu, gde naš stari poznanik Dr Boom vrši raznorazne eksperimente sa njegovim saradnicima.

Da nas ekspanzija vodi u Netherstorm se znalo praktično od najave godine Gavrana, kada je bilo jasno da sličica za drugu ekspanziju godine ima neke veze sa Etherealima, ali nismo baš precizno znali gde ćemo tačno biti, i ispostavilo se da je to Area 52.

Međutim, ukoliko ste igrali sjajni Monster Hunt singlplejer mod koji je došao uz The Witchwood ekspanziju, verovatno ste se susreli i sa borbom protiv Experiment 3C (Nightmare Amalgam karta), i upravo on je krio tajnu nove ekspanzije.

Naime, ako protiv njega odigrate Dr Booma, on će reći “Dr. Boom?! Don’t take me back to the lab!”, što je asocijacija na Dr. Booma i njegovu laboratoriju u ovoj ekspanziji.

Ukoliko odigrate Unstable Portal, Experiment 3C kaže: “The lab… In Netherstorm…”, što je opet asocijacija na novu ekspanziju.

I na kraju, ukoliko odigrate neku od “Spare Part” karata (Iz GvG ekspanzije), on će vam reći “There were many such parts… in the lab…”, što je aluzija na to da nam u ovoj ekspanziji stiže veliki broj Mech karata, na koje se vraća fokus.

Jako nam se sviđa kada Hearthstone tim na ovaj način sakrije male tajne i poveže ekspanzije, jer celom Hearthstone svetu dodatno daje boju i dušu.

Tako da nam sada ostaje da tražimo nove detalje kada izađe ova ekspanzija, jer ko zna da li će možda kriti nešto novo o trećoj ekspanziji na kraju ove godine.

 

Related Articles