Novi apdejt u PUBG donosi trening mod i nedeljne izazove

Novi apdejt u PUBG donosi trening mod i nedeljne izazove

Dugo očekivani, i nedavno najavljeni trening mod za PUBG je stigao u igru sa novim apdejtom, 21. po redu. Ovo ažuriranje nije fokusirano samo na potrebu igrača za treniranjem sopstvenih veština, već u ponudu uvrštava i novo oružje i vozilo, a tu su i nedeljni izazovi, koji verovatno pripremaju teren za dolazak novog Event Pass-a.

Trening mod predstavlja posebnu mapu, veličine 2×2, gde će svako imati šanse da vežba gađanje u metu svim oružjem, ali i parkur veštine, sletanje padobranom i vožnju vozila, sve kako bi došli korak bliže pilećoj večeri. Ono što morate znati je da nećete biti  potpuno sami na mapi, već vas igra smešta sa još nekolicinom igrača.

Novo oružje je MK47 Mutant, i naziv ima sa dobrim razlogom, jer igrači mogu dodavati brojnu dodatnu opremu, u vidu optikem produženog magazina i predmeta za povećanje preciznosti na veće daljine. Zajedno sa ovom poluautomatskom puškom, Sanhok mapa na svojoj teritoriji nudi i Tsukai vozilo u kojem se može smestiti do 3 igrača.

Laseri su takođe novina igračima za preciznije napucavanje, i oni se mogu nakačiti na svaku pušku sa donjim slotom za nadogranju. Između ostalog, developeri su doneli i promenu u plavoj zoni, ali je ona vizuelne prirode pa je promena čini vidljivijom svim igračima.

Related Articles