RUR Dota 2 turnir na Reboot Infogamer 2018 – prijavite se

RUR Dota 2 turnir na Reboot Infogamer 2018 – prijavite se

Sa zadovoljstvom objavljujemo da će Reboot Infogamer 2018 powered by A1 i ove godine ugostiti RUR Dota 2 turnir. Turnir je namenjen svim regionalnim ekipama spremnima da u slučaju uspeha putuju na LAN u Zagreb, a najbolje ekipe učesnice će biti nagrađene nagradnim fondom od više od 3000EUR u robnim ili novčanim nagradama.

Online deo turnira će poslužiti kao uvodni deo pred LAN završnicu koja će se odigrati tokom samog Reboot Infogamer događaja, u subotu 24. novembra na Zagrebačkom Velesajmu. Na LAN završnici će nastupiti najbolje 4 ekipe sa online dela turnira.

Da biste osigurali učešće na turniru, popunite prijave OVDE.

Online deo turnira će se odigrati tokom vikenda 27. i 28. oktobra, 03. i 04. novembra, i 10. i 11. novembra. Zbog izuzetno gustog rasporeda esports takmičenja u ovom periodu, pravila iz prošlogodišnje RUR Dota 2 Lige će biti primenjiva, a za dodatne detalje i pravilnik turnira pogledajte OVDE, ili se obratite moderatorima OVDE. Dodatna fleksibilnost admina i učesnika turnira će biti obezbeđena kroz komunikaciju i prijavni formular gde imate prostora da napomenete vaš raspored.

Format turnira će biti naknadno objavljen i prilagođen broju prijavljenih timova.

Učešće na turniru je BESPLATNO.

Dve najbolje ekipe iz online dela turnira po seed-u osiguravaju besplatan smeštaj i dodatne pogodnosti.

Za više informacija obratite nam se na:
RUR Facebook stranici
zvaničnom Discord serveru turnira
-mejl adresi redakcija@rur.rs

Related Articles