Virtus Pro okačio neprikladan tweet, pa ga ubrzo obirsao

Virtus Pro okačio neprikladan tweet, pa ga ubrzo obirsao

Virtus Pro trenutno učestvuje na ESL One-u u Hamburgu, i tamo su jedni od glavnih favorita za osvajanje titule. Nakon što se juče završila grupna faza takmičenja, oficijalni tviter nalog ruske organizacije okačio je jedan tvit koji je trebao da bude šala, ali je ipak neprikladno da jedna takva organziacija kači tako nešto.

Mnogi su ovaj meme pronašli uvredljivim, pa iako bi se složili da to nije situacija, jedna ozbiljna organziacija, koju sponzorišu najveće svetske kompanije, morala je da zna, da ovo nije nešto što treba da okače. Mnoge esports organziacije danas, pa čak i najpoznatiji svetski fudbalski klubovi sve češće prave razne šale na svojim tviter nalozima, ali neretko se desi da ovakve šale budu veoma brzo obrisane.

Izvršni direktor Virtus Pro-a je brzo reagovao, pa je na svom tviteru napisao da je osoba zaslužna za ovu šalu, dobila otkaz.

Kada se ovako nešto desi, mišljenja zajednice su uglavnom podeljena. Mnoge poznate ličnosti sa esports scene su brzo prokomentarisale ovu objavu, pa nas zanima vaše mišljenje. Gde se podvlači crta kada su pitanju ovakve šale?

Related Articles