Royal Arena održava Clash Royal Balkan ligu

Royal Arena održava Clash Royal Balkan ligu

Organziacija Royal Arena trenutno održava Royal Balkan Ligu (RBL) u kojoj se takmiči 10 ekipa. U toku je prva sezona, koju oni takođe nazivaju test sezonom. Samim tim ova sezona se igra bez sponzora i nagrada.

Pored toga, Royal Arena je uspela da privuče razne profesionalne organizacije, kao što su Valince&Co, Vanguard Gaming, a takođe igraju i ekipe napravljenje od igrača iz reprezentacije, poput Pandore.

U RBL ligi trenutno se takmiče profesionalni igrači, koji pored ove lige, igraju i u drugim ligama, preko kojih zarađuju. Clash Royal je sve popularniji, a pojavom CRL Clash Royal Lige je postao zvaničan esport.

Liga se igra u SLO sistemu, BO1 format i 5 setova. Banovanje funkcioniše kao i najpopularnijoj ligi u Evropi, SuperLigi Orange.

Ova sezona se završava 1.12.2018. godine, a do tada se možete prijaviti za kvalifikacije za narednu sezonu. U narednoj sezoni učestvovaće i najbolja bugarska ekipa BulgarianGang, čiji su igrači reprezentativci Bugarske, ujedno i osvajači World Royal Lige.

Sva dešavanja sa Royal Balkan Lige možete pratiti na našem sajtu, ili preko zvanične Fejsbuk stranice i Youtube kanala.

 

Related Articles