Blizzard daje na aukciju gomilu unikatnih predmeta kako bi sakupio novac u dobrotvorne svrhe

Blizzard daje na aukciju gomilu unikatnih predmeta kako bi sakupio novac u dobrotvorne svrhe

Blizzard malo-malo pa reši da na neki način svoju popularnost i ljubav koju fanovi imaju prema ovoj kompaniji unovči i na neki humaniji način od prostog rasta kompanije i punjenja džepova investitora.

Tako će ovogodišnja BlizzCon dobrotvorna aukcija “na doboš” staviti nekoliko zaista vrednih i jedinstvenih predmeta, a sav prikupljen novac će ići za organizaciju CHOC Children’s.

Među tim predmetima su i originalna prva skica Kerrigan kao kraljice Zergova, Reaper i Tracer figurice koje su korišćene za snimanje stop-motion filma “Trace & Bake” povodom drugog rođendana Overwatcha, borbena maska kralja Anduina, Boom Bot skulptura napravljena za snimanje promocije Boomsday ekspanzije, originalni MechaStorm crtež, kao i crtež korice knjige Book of Adria: A Diablo Bestiary.

Kako su u pitanju unikatni i originalni predmeti koji imaju zaista veliku težinu iza sebe, verujemo da će i ova dobrotovorna aukcija proći kako treba.

Više detalja o svemu, kao i slike svih ovih predmeta, možete pogledati na zvaničnoj objavi ove humanitarne akcije, koja kreće 1. novembra i trajaće sve do 6.11.

Related Articles