HotS: Orphea stigla u Nexus, sa par nerfova i problemom oko hearthstone animacije

HotS: Orphea stigla u Nexus, sa par nerfova i problemom oko hearthstone animacije

Nakon nedelju dana testiranja na PTR serverima, prvi originalni Heroes of the Storm heroj je konačno stigao i na “live” servere.

Govorimo naravno o maloj, ali veoma opasnoj curi zvanoj Orphea, koja je ćerka Raven Lorda i koja na svojim leđima nosi veoma moćan artifakt koji joj daje snagu da kanališe njen bes u vidu moćnih magija.

Orphea se pokazala veoma neizbalansiranom na PTR serverima, pa je posle dužeg vremena jedan od heroja koji je sa PTR stigao u igru odmah sa nekoliko nerfova, bez čekanja od dve nedelje za balans patchom. Detaljnije o balans promenama koje su stigle sa patchom sinoć možete pročitati na zvaničnoj objavi.

Ono što je međutim trenutno problematičnije od balansa, jeste što se njena veoma lepa animacija tokom kastovanja Hearthstonea (teleportovanja nazad u bazu) vidi kada se Orphea sakrije u žbunju/pari, što možete videti ispod.

Ovo je svakako veoma ozbiljan bag jer protivnicima otkriva gde se nalazite, tako da se nadamo da će Blizzard hitno reagovati i već večeras izbaciti hotfix kako bi ovo rešio.

Kako to izgleda, možete videti ispod:

Related Articles