Soaz i Febiven prelaze u redove Misfitsa

Soaz i Febiven prelaze u redove Misfitsa

Ovih dana dobijamo puno promena u League of Legends timova, a poslednja informacija je da će Soaz i Febiven postati novi članovi Misfitsa pred početak naredne sezone.

Misfits je ekipa koja je nakon sjajne 2017. godine, ovu sezonu odigrala znatno lošije. Od 5 igrača iz ovog tima samo Stiven “Hans Sama” Liva je i dalje imao ugovor, dok je Nubar “Maxlore” Sarafian okončao sve spekulacije oko odlaska, potpisavši novi ugovor. Alphari je već zvanično prešao u redove Origena, pa se očekuje i da će Mikyx i Sencux napustit ekipu.

Da bi se vratili ponovo na sam vrh League of Legends evropske scene morali su da pojačaju ekipu, a to su upravo uradili dovevši 2 bivša člana fnatica. Iako su obojica igrali za Fnatic, nisu imali prilike da igraju zajedno. Prvo pojačanje je Fabian “Febiven” Dipstraten koji će se vratiti u Evropu nakon godinu dana igranja u Severnoj Americi.

Drugi igrač koji će doći u Misfits je jedan od najiskusnijih igrača na svetu, iako ima samo 24 godine. Pol “sOAZ” Bojer nastupa u evropskom LCS od osnivanja te lige, pa će njegovo isksutvo veoma značiti u narednoj sezoni. Sa ovim pojačanjima ova ekipa može biti stvarno zastrašujuće u 2019. godini.

Što se tiče support pozicije, prvo se očekivalo da će tu ulogu preuzeti Jesiz, ali nakon tih priča, potvrđeno je da će on preuzeti ulogu trenera.

Related Articles