Royale Balkan Liga donosi CLash Royale Samit na Games.Con

Royale Balkan Liga donosi CLash Royale Samit  na Games.Con

Royal Balkan Ligu znate kao jednu od nosilaca Clash Royale zajednica kod nas, a oni će ovoga puta na Games.Con-u imati priliku da održe nekoliko turnira, na kojima će se okupiti najbolji domaći klanovi i svi kojima je hobi kršenje tuđih kula.

Prvog dana Clash Royal Samita moći ćete da upoznate ovu šarenu zajednicu, RBL ekipu i domaće majstore Clash Royala ns CR bini u hali 2. Ukoliko verujete da možete da im parirate, prijavite se i odgirajte koju partiju. Takođe prvog dana, svako ko se pojavi, moći će da upozna poznatog YouTubera, Duleta, sa kanala PCAXE. Tu če biti i ”Draft Royale” partija, u kojoj će svako birati po jednu kartu naizmenično i odigrati sa izabranim deckovima.

Drugog dana sledi veliki Clash Royal individualni turnir! Ukoliko želite da učestvujete na ovom turniru, morate biti prisutni, pošto se šifra turnira dobija na licu mesta. Lajv strim možete pratiti na Youtube kanalu Royal arene. Format turnira će biti BO3, a finale će se igrati BO5.

Trećeg dana konačno sledi RBL Clan Wars! Nakon prva 2 dana prijateljskih mečeva, najbolji klanovi će se obračunati i konačno ćemo saznati koji klan je najbolji. Vaš klan mora imati 3 predstavnika, a turnir će se igrati BO3 u 3 seta i 3v3. Za svaki set kapiten tima bira sastav.

Ovaj turnir održava Royal Balkan Liga u saradnji sa Klan RuR-om, a ukoliko želite da se prijavite, to možete uraditi preko linka ispod:

https://docs.google.com/forms/d/1wbDx8TvkTW3nHyBxrPyFpOrxm9L-3u2YvD9s99ZUDS8

 

Related Articles