SKT je doveo Matu i kompletirao svoj sastav za narednu sezonu

SKT je doveo Matu i kompletirao svoj sastav za narednu sezonu

Danas, na svom tviter nalogu, SKT je potvrdio da će se ekipi pridružiti legendarni support igrač, osvajač svetskog šampionata, Korejac Čo “Mata” Se-hjeong.

On je poslednje 2 godine proveo u KT Rolsteru, u kojem je očigledan cilj bio trofej na Worldsu, cilj koji oni nisu uspeli da ostvare. On je taj trofej osvojio 2014. godine sa ekipom Samsung White, koja se odmah nakon tog trofeja razišla. Pre nego što je nastupao za KT Rolster, neko vreme proveo je u Kini, nastupajući za Vici Gaming i RNG.

Za SKT je 2018. godina bila najgora u istoriji, pošto se ekipa nije čak ni kvalifikovala za najprestižniji turnir u godini. Da bi pružili podršku Fakeru, koja mu je falila prošle godine, SKT se potrudio da ove godine ozbiljno pojača svoj sastav. Na toplejnu doveli su Kim “Khan” Donghua, novi ADC igrač je zvezda u usponu Park “Teddy” Jin-seung, a doveli su i dva junglera Kang “Haru” Min-seunga i Kim “Clid” Tae-mina. Sa Matom, ovaj sastav postaje veoma moćan, pa možemo očekivati da će se sledeće godine boriti za sve najveće trofeje.

Pored svih ovih pojačanja SKT je takođe objavio da ekipu napuštaju treneri Li “PoohManDu” Jeonghjon and Bae “Bengi” Seong-wong. PoohManDU bi trebalo da pronađe novu ekipu, dok Bengi ima planove da odsluži vojni rok.

Related Articles