Mortal Kombat 11 je najavljen za 23. april iduće godine

Mortal Kombat 11 je najavljen za 23. april iduće godine

Sinoć održani The Game Awards nam je doneo mnogo zanimljivosti, ali posebno zanimljiva je bila najavu koju je za publiku imao Netherrealm studios, koji se nije oglašavao već neko vreme. Naime, sinoć smo konačno dobili potvrdu da se sprema najnovija igra u čuvenom Mortal Kombat serijalu i ne samo to, već je i otkriven datum, 23. april 2019.

Imali smo priliku da vidimo i prvi trejler za igru u kojoj je viđen okršaj između zlog Raidena i Scorpiona, ali i misterioznog borca koji izgleda kao Scorpion iz prve tri igre. Naime, kako su rekli iz Netherrealm studija, Mortal Kombat 11 će imati kampanju kao i u ranijim igrama sa dosta “manipulacija vremenom” što upućuje na putovanje kroz vreme i objašnjava dve vrste Scorpiona.

Što se same igre tiče, NRS je dodao da će se u igri pojaviti nešto slično sistemu varijacija iz prethodne igre, tačnije “Custom Character Variation System”. Prve detalje o ovome ćemo moći da saznamo u januaru.

Takođe, počevši od 7. decembra pre order će biti otvoren za igrače uz koga će im Shao Kahn. Igra izlazi 23. aprila za Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One i PC.

Izvor: Eventhubs

Related Articles