HotS: Prvi patch nakon loših vesti o HGC

HotS: Prvi patch nakon loših vesti o HGC

Prošla nedelja bila je jedna od verovatno najmračnijih u istoriji Heroes of the Storm.

Tog četvrtka stigle su zloslutne vesti o gašenju Heroes Global Championship (HGC), najvišeg oblika profesionalnog takmičenja u HotS-u i to bez ikakvog prethodnog upozorenja, što je ostavilo brojne igrače i razno drugo osoblje bez posla preko noći, tačno pred praznike.

Ipak, igra će nastaviti da živi, i danas nam je stigao i prvi balans patch nakon tmurnog perioda, koji nam donosi brojne balans promene vezane za neke od heroja koji su bili specifično problematični u “javnim” partijama, i nisu toliko vezani za HGC. Čak 14 heroja u ovom patchu je dobilo manje ili veće balans izmene.

Cho i Gall su verovatno dobili najupadljivije nerfove, koji su upereni pre svega ka Team League, gde dobri Cho’Gall igrači dominiraju i gde ima malo načina za dobro kaunterovanje ovog dvoglavog heroja.

Orphea je dobila očekivane nerfove na par popularnih talenata i na njen HP, dok su Samuru oslabljeni Way of Illusion i Illusion Master, što nekima možda deluje neočekivano, ali su dobro upućeni igrači već duže vreme tražili ove nerfove, jer je Samuro u dobrim rukama prosto dominirao.

Sylvanas je dobila mala pojačanja, dok je Zagara dobila određene nerfove, mahom da bi se nekako smanjila njena dominacija u solo lejnu.

Kod Suportova, Increasing Clarity (Q) je dobio 30 damage buff kod Auriel, dok je Deckard dobio brojna poboljšanja koja bi ga malo digli iz mrtvih nakon prošlih nerfova koji su ga spustili na dno liste heroja po uspešnosti.

Tu je i još par manjih promena na nekoliko heroja, a celu listu izmena i sve brojke, pogledajte na zvaničnim patch notes, prateći ovaj link.

 

Related Articles