WarCraft 3: Nove balans izmene stigle na PTR

WarCraft 3: Nove balans izmene stigle na PTR

Tim koji radi na WarCraft 3 i Reforged verziji je čini nam se aktivniji nego ikada u istoriji igre poslednjih godinu dana, sa više nego redovnim balans izmenama i dodacima.

Danas su nam upravo stigle vesti o najnovijem apdejtu za WarCraft 3 multiplejer balans, koje će se naći na PTR serveru za testiranje, sa par malih, ali ključnih izmena.

Night Elf je popio nerfove, i to pre svega famozni Keeper of the Grove, koji je još od patcha 1.30 strah i trepet na ladderu. Nakon prošlog nerfa dužine trajanja na Entangling Roots, sada je smanjen casting range sa 800 na 600, što znači da Keeper mora da priđe bliže da bi bacio ovaj spell, odnosno domet je isti kao i auto attack koji ima Keeper.

Nerfovani su i Mountain Gianti na vrlo elegantan način, tako što koštaju 1 Food više i zauzimaju duplo više prostora u vozilima (Cargo sa 2 na 4). Ovo je urađeno pre svega kako bi se smanjilo masovanje ovih jedinica, jer to ne treba da im bude uloga. Ujedno, ispravljen je i bag koji je kastovao drugi talas Taunta čak i kada MG umre.

Humani su dobili buff, i to Footman na Defend, koji sada odbija 65% Piercing damage umesto 50%, što bi trebalo da ovaj ability učini ponovo korisnim i malo vrati posrnulog Humana u život.

Alchemist je dobio damage nerf na Acid Bomb, developeri kažu da je Alchemist postao dobar u svemu, i da bi ta uloga trebalo malo da se smanji na nešto razumnije, odnosno da bude prevashodno Support.

Na kraju, developeri pokušavaju i da reše problem/bag sa Glaive Thrower, a o tome, kao i o svim ostalim izmenama o kojima smo pisali gore, možete pročitati prateći ovaj link ka zvaničnoj objavi, gde moćete pronaći i dodatne komentare developera o ovim promenama.

 

 

Related Articles