Carnivorous Cube i bagovi sa efektima transformacija

Carnivorous Cube i bagovi sa efektima transformacija

Hearthstone minion Carnivorous Cube ne samo da postoji već skoro godinu i po dana u igri, več je u tom proteklom periodu bila jedna od ubedljivo najpopularnijih meta karata ikad, i činila je sastavni deo mnogim izuzetno jakih meta špilova, kao što su Cubelock, Deathrattle Hunter, Deathrattle Rogue, Big/Taunt Druid i mnogi drugi špilovi koji su u nekom trenutku bili u samom vrhu mete.

Pa ipak, nekako su brojni bagovi i čudne interakcije otkrivene teg sada, zahvaljujući popularnom Youtube kanalu HysteriA, koji se mahom bavim Hearthstone mitovima, bagovima i interakcijama.

U posebnoj epizodi posvećenoj upravo karti Carnivorous Cube, istražio je šta se dešava kada se minion koga ste originalno “kjubovali” promeni u nešto drugo, pa makar to bio Spell ili čak i Hero karta.

Istina, za to su mu bile potrebne neke Wild karte koje se i u tom formatu retko koriste, kao i puno strpljenja dok ne dobije odgovarajuću kombinaciju miniona, ali je opet interesantno da se sve ovo “krilo” do sada, kada karta još malo pa izlazi iz Standard formata.

Video je veoma zanimljiv, tako da bacite pogled i vidite i sami sve ove čudne interakcije.

Related Articles