TSM osniva amaterski League Of Legends tim

TSM osniva amaterski League Of Legends tim

TSM, kao jedna od najrespektabilnijih u najuglednijih esport organizacija u Americi, a slobodno možemo reći i šire, pokrenula je novi projekat. U pitanju je takozvani ‘’Junior League’’ tim, kako je objavljeno u zvaničnoj izjavi. Dakle, pored zvaničnog sastava, koji se nadmeće u LCS ligi i Academy tima, TSM potpisuje još jednu podmladak ekipu.

Ideja je da se mladim igračima kroz amaterske lige olakša put do profesionalne scene. TSM tvrdi da je ovo jedno od potencijalnih rešenja za problem na koji često nailaze talentovani soloque igrači. ’’Uglavnom se za ove igrače smatra da poseduju potrebnu veštinu i motivaciju da se takmiče na profesionalnom nivou, ali jednostavno ne uspevaju da se probiju. Većina ovakvih priča završava se odustajanjem igrača, jer moraju da krenu na fakultet ili su previše mladi’’, izjavljuje TSM.

Upravo iz ovih razloga junior tim će se nadmetati isključivo na onlajn amaterskim turnirima. Ugovore su za sada potpisala tri igrača: džungla Ostin ’’Sarcasm’’ Tran, mid lejn Riko ’’Sword’’ Čen i bot lejn keri Džonson Nujen. Tim je i dalje u potrazi za top lejnerom i supportom, a igrači mogu da se prijave online, popunjavanjem  ovog formulara.

Related Articles