Team Liquid i dalje nema dostojnog protivnika u LCS ligi

Team Liquid i dalje nema dostojnog protivnika u LCS ligi

Pre oficijelnog početka nove LCS sezone, bili smo svedoci mnogobrojnih transfera igrača, novih trenera i analitičara. Većina timova je kompletno izmenila svoje postave, te se poteglo pitanje: ko osvaja titulu severnoameričkog šampiona ove godine?

Za sada, mnoge ekipe su nas razočarale, uprkos izuzetno kvalitetnim igračima koje su potpisali. U takve ekipe zbrajamo Golden Guardians, CLG i 100 Thieves, koji  i dalje ne mogu da pronađu svoju igru. Sa druge strane, Team Liquid je još jednom dokazao da je izašao kao pobednik, ostvarivši sve četiri pobede od početka sezone.

Čini se da ni jedan drugi tim trenutno ne može da parira sjajnom Liquidu, koji je za ovu godinu izmenio dva igrača. U pitanju su Nikolaj Jensen, bivši mid lejner Cloud9-a i legendarni Ho ’’CoreJJ’’ Ji-jin, koji je došao pravo iz najjače lige na svetu: LCK. Sa dva korejska svetska šampiona i nekim od najboljih igrača sa zapada, Team Liquid je prava definicija super tima.

Na osnovu onoga što su do sada pokazali, Liquid nema ni jednu slabu tačku u timu. Bilo koji od njihovih igrača može sa lakoćom da odnese partiju, što umnogome otežava osmišljavanje taktike njihovih protivnika. Ni jedna druga ekipa u ligi ne može da se pohvali ovom činjenicom, stoga Liquid ostaje naš broj 1 za ovogodišnju titulu.

Related Articles