Ninjaboogie napušta TNC Predator

Ninjaboogie napušta TNC Predator

Samo par dana nakon što je organizacija objavila da se Kuku vraća u prvi tim nakon pauze, jer nije smeo da učestvuje na Mejdžoru u Kini, ekipa iz jugoistočne Azije je objavila vest da će Ninjaboogie napustiti ovu ekipu, a da će njegovo mesto kao kapetan tima preuzeti baš Kuku.

Ninjaboogie se ovom sastavu pridružio početkom ove sezone, kada je prešao iz ekipe Mineski, takođe iz jugositočne Azije. Od njegovog dolaska ekipa je pružala solidne rezultate, pa čak i na poslednjem Mejdžoru u Kini nisu bili loši, iako su igrali sa zamenom. Ipak užasan nastup TNC-a na kvalifikacijama za Mejdžor u Švedskoj je bio dovoljan razlog da ekipa napravi jednu promenu.

Ovu vest su nam saopštili preko svog oficijalnog tivter naloga, da bi odmah nakon toga potvrdili da će na njegovo mesto kao izmena doći Niko “eyyou” Barcelon, član Lotac-a.

On će preuzeti poziciju koju je do sada zauzimao Bonjaboogie, dok će novi kapetan ekipi biti Kuku. Oni su zvanično u potrazi za novim igračem, ali nije nemoguće da i zadrže eyyou-a ukoliko se uklopi u novu ekipu.

Related Articles