I posle 20 godina otkrivaju se novi bagovi u Brood War – napravite Archona po ceni jednog High Templara!

I posle 20 godina otkrivaju se novi bagovi u Brood War – napravite Archona po ceni jednog High Templara!

Kada govorimo o igri koja je toliko stara i toliko neverovatno popularna kroz svoju istoriju, kao što je StarCraft Brood War, pomislili bi da su do sada ispitane i pronađene sve mogućnosti, sve opcije i sve zloupotrebe u igri.

Ipak, uvek nas iznova i iznova iznenadi neki potpuno novi glič ili neka nova “caka” u igri. Ponekada su to čisto neki novi trikovi kako da maksimalno iskoristite endžine i tehničke karakteristike igre u svoju korist, a ponekada su to veoma otvoreni bagovi, koji omogućavaju igračima nefer prednost, ukoliko ih iskoriste.

Ovoga puta je otkriven bag koji omogućava da se High Templar “stopi” u Archona uz pomoć halucinacije drugog Templara koju napravi. Na regularan način, da biste dobili Archona, morate žrtvovati dva Templara, ali uz pomoć ovog gliča isti efekat postižete i sa halucinacijom Templara.

Nismo tačno sigurni kako da objasnimo ovaj bag i kako radi, ali ispod ga možete videti na delu, a za više detalja vam savetujemo da posetite ovaj Reddit thread, gde ljudi govore o tome kako do njega dolazi i na koji način se igra “zaglupi” da od halucinacije pomisli da je pravi Templar. Svakako se nadamo da će Blizzard da reši ovaj problem u kratkom roku.

 

Related Articles