Valiance obezbedio plasman u četvrtfinale WESG-a

Valiance obezbedio plasman u četvrtfinale WESG-a

Nakon sjajnog starta u grupnom delu takmičenja, Valiance je danas nastavio svoje učešće u osmini finala, gde su savladali američku ekipu Singularity, rezultatom 2-1.

Ovo je bio prvi meč ovog dana na WESG-u, a počeo je oko 04:45 po našem vremenu. Prva mapa bio je Inferno, na kojem je Valiance odlično započeo ovaj duel, vodstvom od 11-4 na T strani. Iako je Singularity uspeo da veže 5 rundi za redom na početku drugog poluvremena, naša ekipa je tada uzvratila istom merom, da bi slavila sa 16-9.

Druga mapa bio je Mirage, koji je ipak bio znatno uzbudljiviji. Igrali su se produžeci, a kao pobednik izašao je Valiance, rezultatom 19-17.

Najbolji igrač ponovo je bio Luka ”emi” Vuković, momak koji se očigledno uželeo da ponovo igra profesionalno, s obzirom da poslednjijh par meseci predstavlja Valiance kao trener. On je ovaj duel završio sa skorom od 57-38, dok je iza njega bio huHter, koji nastavlja da blista na svim poljima.

Valiance će se sutradan u četvrtfinalu sastati sa poljskom ekipom AGO Esports, koja je danas bila bolja od Team Ukraine-a. Meč počinje oko 9:00 po našem vremenu.

Što se tiče ostalih rezultata, svi favoriti su bili ubedljivi u svojim mečevima, pa čemo tako pored Valiance-a i AGO-a u četvrtfinalu geldati fnatic i Optic, Windigo i MIBR, Absolute i G2.

Related Articles