LoL: Fenomenalni kosplej Katarine

LoL: Fenomenalni kosplej Katarine

Ove sedmice smo videli već jedan izvrstan kosplej, ali smatramo da bi bila prava šteta ne podeliti još jedan. Katarina, jedan on najupečatljivijih asesina League of Legendsa, česta je tema ljubitelja kostimiranja., uglavnom zbog poprilično jednostavnog dizajna i odela.

Kosplejerka po imenu Raisa, podigla je lestvicu kada su u pitanju rimejkovi Katarine. ’’Oduvek mi se dopalo kako Katarina izgleda. Toliko je kul i neverovatna. Bilo je vrlo zanimljivo, stresno i edukativno stvarati njen kostim, ali je ona i dalje moj miljenik’’, izjavila je Raisa.

Kaže da se najviše namučila oko oklopa koji Katarina nosi. ’’Najgori deo je definitivno bio oklop za grudi, jer nikada do sada nisam imala iskustva sa pravljenjem istog. Pogledala sam nekoliko tutorijala i jedan mi je odgovarao. Onaj koji nosim na fotografijama je zapravo četvrti po redu koji sam napravila, dok sam pravila ovaj kostim’’, kaže Raisa.

Sudeći po komentarima, mnogi smatraju da bi Katarina upravo ovako izgledala, ukoliko bi se League of Legends pretočio u film. Šta vi mislite?

Related Articles