LoL: Kako da rešite ”trouble fetching information for this player (Error: 5C)” bag

LoL: Kako da rešite ”trouble fetching information for this player (Error: 5C)” bag

Ovaj bag muči već nekoliko dana League of Legends igrače od izlaska peča 9.6. Naime, zbog njega neki od igrača ne mogu da uđu ni u normal, ni ranked gejmove. Greška koja se pojavljuje kaže: ’’trouble fetching information for this player (Error:5C). Affected players should quit and log back if this persists’’. Međutim, kada se ulogujete ponovo, greška se i dalje pojavljuje.

Evo nekoliko načina koji će vam možda pomoći da rešite ovaj problem:

  • Bag izgleda ima veze sa internet konekcijom. Nije jasno zbog čega je to slučaj, ali resetovanje rutera je jedno od mogućih rešenja. Ukoliko se greška ponovo pojavi, ulogujte se još jednom i tada bi trebalo da bude sve u redu
  • Ukoliko posedujete nekoliko naloga, možete da se ulogujete na neki od njih, pa da se vratite na svoj glavni nalog. Ovo često rešava problem.
  • Ako ništa do sada nije urodilo plodom, diskonektujte se sa rutera, priključite se na hotspot mrežu preko telefona, ulogujte se na svoj nalog i pokušajte da uđete u kju. Zatim zatvorite hotspot i vratite se na ruter konekciju.
  • Poslednja opcija je League of Legends Repair Tool, koji bi trebalo da odmah otkloni grešku. Ovaj pomoćni alat možete pronaći ovde i on radi na Windows i OS operativnim sistemima. Proces reparacije može da potraje, stoga ovo pokušajte ukoliko ništa od prethodnog nije rešilo problem.

Related Articles