Riot objavio prve informacije o ovogodišnjem tradicionalnom MSI turniru

Riot objavio prve informacije o ovogodišnjem tradicionalnom MSI turniru

Riot Games je zvanično objavio detalje o lokaciji, datumu i kartama za ovogodišnji MSI. Ove godine, tradicionalni događaj će se odvijati na tri lokacije. Plej-in faza će se igrati na gradskom stadionu grada Ho Či Min, gde se prethodno održao vijetnamski šampionat. Nakon plej-in faze, MSI se seli u Nacionalni kongresni centar u Hanoiju, gde će se igrati mečevi grupne faze. Oni koji se plasiraju u završnicu, moraće da putuju u Tajpej, gde će se nadmetati u košarkaškoj dvorani Heping.

Karte će biti puštene u prodaju 25. marta, kada će fanovi moći da kupe ulaznice za plej-in i grupnu fazu. Nedelju dana kasnije, 1. aprila, ulaznice za završnicu će biti dostupne za kupovinu, kao i određena količina karata za grupnu fazu. Poslednja prilika je 8. aprila, kada Riot pušta u prodaju poslednje ulaznice za završnicu.

Fanovi će moći da kupe maskimalno četiri ulaznice po transakciji, nezavisno od toga za koji su dan. Kao prvi veliki League of Legends turnir u godini, MSI okuplja najbolje timove iz svih regija, kako bi se saznali ko je trenutno najbolji u svetu. Prvi mečevi plej-in faze zakazani su za 1. maj.

Related Articles