Fortnite možda čeka još velikih promena na mapi

Fortnite možda čeka još velikih promena na mapi

Negde od treće sezone je krajolik u Fortnite počeo da se konstantno menja, sa glavnim izmenama koje su dolazile na početku svake nove sezone i onim sitnijim koji su se odvijale svake nedelje.

Sa početkom osme sezone je jedan poveći deo mape potpuno izmenjen, pošto je dodat ogromni vulkan i dve tropske lokacije sa piratskim brodom i gomilom novina za istraživanje.

Ipak, izgleda da promenama nema kraja tokom trajanja ove sezone i jedan skriveni easter egg otkriva šta nas to čeka.

Igrači su u jednoj od kuća na početku osme sezone otkrili sliku koja prikazuje vulkan koji se nalazi na ostrvu, ali se umesto polja lave i kamenja u njegovom podnožju nalazi velika vodena površina.

Voda se tu nije stvorila iznenada već se na slici može videti da se okolna vodena površina preliva i na samo Fortnite ostrvo. Ovo idu u ruku sa teorijom koju fanovi spominju već mesecima unazad, da će se dogoditi masivni zemljotres koji će prepoloviti ostrvo.

Naravno, ovo su samo teorije i ništa nije sigurno dok se zapravo ne odigra, ali moguće je da nas u budućnosti očekuje velika vodena površina(i dublja od Loot jezera) jer je među fajlovima pronađeno vozilo za vožnju pod vodom.

I found this at the start of S8. This picture shows water flooding over from FortNiteBR

Related Articles