Origen se savladašvi Fnatic, plasirao u finale LEC lige

Origen se savladašvi Fnatic, plasirao u finale LEC lige

Mnogi Fnatic fanovi neće pratiti današnje finale LEC lige, nakon jučerašnjeg poraza u polufinalu. Origen je praktično izdominirao Fnatic u četiri ubedljive partije. Mnogi nisu verovali u Origen, naročito nakon prošlonedeljnog ishoda mečeva, gde je Fnatic savladao Team Vitality i Splyce vrlo lakom, dok je Origen poklekao ispred ekipe G2.

Origen je imao vremena da se pripremi za polufinale, obzirom da scrimuju protiv Fnatica i vrlo jasno je bilo da su spremni za Fnaticove timske kompozicije. U igri se primetilo koliko je Origen smiren i kalkulisan. Osim Fnaticove ubedljive pobede u trećoj partiji, Origen upeo da obezbedi kontrolu nad svim aprtijama ptaktično od samog starta. Konstantno su nadigravali protivnike na makro nivou, što je posebno dobro protiv Fnatica, koji je poznat po tome što često forsira timfajtove. Uz odličnu igru Alfonsa ’’Mithy’’ Aguire Rofrigeza i Erlend ’’Nukeduck’’ Vetevik Holma, ova serija je bila opoprilično lagana za Origen.

Fnatic će morati da dobro da se pripremi za letnji deo sezone, obzirom da pojedinačno mehanički nisu bili loši, već njihova timska igra nije na nivou najboljih ekipa lige kao što su G2 i Origen.

Sa druge strane, Origen će se danas u velikom finalu sastati protiv ekipe G2, u borbi za titulu šampiona porlećnog dela LEC lige. Poslednji put kada su se sastali protiv Rasmus ’’Caps’’ Vindera i ekipe, Origen je bio potpuno uništen. Ipak, jučerašnja ubedljiva poebda će im poslužiti kao vetar u leđa, te očekujemo nešto neizvesnije finale danas od 17 časova.

Related Articles