5 najboljih CS:GO poteza prethodne nedelje #3

5 najboljih CS:GO poteza prethodne nedelje #3

Svake nedelje na internetu može se pronaći pregršt sjajnih poteza najboljih CS:GO igrača na svetu. Ipak, ova nedelja je malo drugačija, pošto je u toku završnica ESL Pro Lige, na kojoj svaki dan dobijamo previše uzbudljivih isečaka. Zato smo se mi još jednom potrudili da izvučemo par najlepših, koje ni jedan fan CS:GO-a ne bi trebao da propusti.

Na mestu broj 5. stavićemo jedan neverovatan hitac Nitra. Iako smo možda gledali par zanimljivijih situacija ovih dana, ovakav hitac se ne viđa svaki dan, a pritom pri rezultatu 14:14. Mi smo gledali par puta i dalje nismo zapazili nukky-a, ali zato Nitrov metak jeste.

Na mestu broj 4. nalazi se jedan od najboljih igrača na svetu, Danac, Device. Astralis ponovo igra svoju prepoznatljivu igru, što znači da za Device 1v4 situacije nisu nepoznate, pa čak ni protiv sjajnog NRG-a.

Na mestu broj 3. stavili smo Twistzza. Možda bi se našao na poziciji više, ali s obzirom da nije uspeo da osvoji rundu, ova pozicija je odgovarajuća. Nakon sjajna 4 fraga, Oskar se postarao da ne dozovoli rundu mladom Kanađaninu, uzvrativši perfektnim 1v1 clutchom.

Na mestu broj 2. nalazi se bivši IGL Astralisa i Faze, koji nam još jednom dokazuju da još uvek igra na vrhunskom nivou. Iako njegov posao u Mouz nije da fraguje i dalje može mnogo toga da pokaže saigračima, kao što možemo videti u ovoj 1v3 poziciji.

Mesto broj 1. pripalo je Brazilcu Taco-u. Kada pogledamo njegove saigrače, Taco je poslednji od kojeg očekujemo da pravi ovakve poteze, ali možda je baš ovo razlog zašto se MIBR potrudio da ga vrati u svoju petorku.

Related Articles