Novi Death Recap i klijent stižu u League of Legends

Novi Death Recap i klijent stižu u League of Legends

Death Recap će napokon pružati tačnu statistiku, izjavio je Riot. Ovaj sistem je već dugo potpuno nefunkcionalan, jer pokazuje potpuno netačne podakte. Ukoliko obraćate pažnju na statistiku nakon smrti vađeg heroja, videćete raznorazne brojke i magije, koje vas možda nisu ni pogodile.

Sistem je poslednji put dobio apdejt u sezoni 3, što je pre čak šest godina. Riot je napokon da se pozabavi ovim i donosi nam nekoliko važnih novina u igru. Zajedno sa novim Death Recapom, stiže i novi klijent, kao i novi mod Teamfight Tactics – Riotova autobattler igra.

Novi Death Recap biće tačan, informativan i lak za iščitavanje, kako biste lakše mogli da se adaptirate neprijateljima. Biće mnogo čistija verzija sadašnjeg sistema, ukobminovana sam jednostavnim interfejsom i bitnim informacijama.

Novi Death Recap i klijent biće dostupni na PBE serveru tokom narednog peča, kako bi se odradila testiranja pre dolaska na regularne servere.  Ukoliko sve bude išlo po planu, u igri ćemo ih videti tokom ciklusa peča 9.14.

Related Articles