Dota Underlord nastavlja sa pečevima – Stigla mobilna verzija

Dota Underlord nastavlja sa pečevima – Stigla mobilna verzija

Tri velike kompanije prošle nedelje započele su veliku borbu za najbolji Auto Chess naslov. Dok je Drodo Studio objavio da će u oktobru održati turnir sa nagradnim fondom od $1 milion, Valve je prvi koji je uspeo da izbaci i mobilnu i pc verziju. Valve je takođe nastavio trend sa akitvnim pečevima, pa je uz mobilnu verziju stigla i Open Beta, pa od sinoć zvanično svako može da isproba igru bez Dota 2 Battle Passa. Igru možete isprobati i na Android i na iOS uređajima.

Uz novi peč implementirana je i nova ranked verzija. Svaki igrač kreće od ranka Upstart I i pokušaće da se probije do Big Boss of White Spire. 

Šta je White Spire? White Spire je grad prekriven bandama i tajnim udruženjima, koje su u potrazi za novim vođom. Igrači će uskoro moći(ova opcija dolazi uskoro) da izaberu jednog Underlorda, koji će ići uz vas dok se rankujete. Valve nam je za sada prikazao prve četiri persone, koje imaju različite priče, koje možete pronaći na ovom linku. Svaka persona će imati određene dodatke, koji će uticati na vaš gejmplej.

Najavili su da će uskoro stići sezonske rotacije Heroja, Alijansi i itema, kao i in-game turnir sistem, sličan onom u Artifactu.

Dota Underlords je prva mobilna igra koja je koristi Source2 engine, koji podržava crossplay između PC-a i telefona. To znači da ukoliko ste započeli partiju na računaru, a morate da krenete negde, partiju možete nastaviti preko telefona.

Related Articles