OG ponovo bira Io-a i razbija Newbee

OG ponovo bira Io-a i razbija Newbee

Drugi dan glavne faze Dota 2 Internationala otvorio je prošlogodišnji šampion OG, koji se sastao sa možda i najvećim iznenađenjem dosadašenjg turnira, Newbee-em.

Kao i tokom grupne faze, OG je nastavio da zbunjuje protivnike svojim draftovima. OG je ponovo igrao sa 4 support heroja, dok je na midlejnu Topson igrao Bristlebacka. Iako je na samom startu severnoamerička ekipa imala malu novčanu prednost, vrlo brzo su se stvari preokrenule u korist OG-a, koji je trenutno stoprocentan sa Iom na poziciji broj 1.

U drugom meču OG je možda još jednom iznenadio, igrajući standardnu postavu sa Juggerom na pozicji broj 1 i Monkey Kingom na midlejnu. Ovoga puta Tospon i Ana su bili nezautsavljivi sa ukupnim skorom od 29-2. Partija je sve vreme išla u jednom u pravcu, a to je ubedljiva i brza pobeda OG-a.

Možda i najomiljenija Dota 2 ekipa na svetu nastavlja da briljira na ovom turniru. Tokom grupne faze iznenadili su sve svojim beskprekornim partijama, a sada su prikazali da je ovo samo početak.

Newbee će sutradan igrati sa Infamousom u donjem bracketu, dok će OG čekati pobednika duela Team Secret vs. Evil Geniuses. Ukoliko EG pobedi u tom meču, čeka nas novi okršaj Fly-a i N0taila.

Related Articles