Vitality targetuje Shoxa i Kioshimu kao zamenu za NBK-a

Vitality targetuje Shoxa i Kioshimu kao zamenu za NBK-a

Pre kraja Majora u Berlinu pojavile su se sve iznenadne vesti, koje se tiču francuske CS:GO scene. Shox i Lucky su napustili G2, dok je NBK napustio Vitality. Iako ne možemo reći da je neočekivano, već danas su se pojavile prve informacije, koje navode da će Shox ili Kiohima pojačati Vitality.

Dok se za Luckya očekivalo da će napustiti sastav nakon neuspeha u Berlinu, niko nije predvideo odlazak Shox-a, koji je bio zaslužan za kreiranje G2 postave. Samim tim, moguće je da Vitality njega već kontakirao povodom transfera, jer su u žurbi da pronađu petog igrača, pošto za samo 4 dana počinje Blast Pro u Moskvi. Ipak, s obzirom da njegova otkupna klauzula može biti problem, možemo da očekujemo da će za Vitality opcija broj 2 biti Kioshima.

Kioshima je bez tima još od 1. aprila, kada je završio saradnju sa američkom organizacijom Cloud9. Iako je bio jedan od boljih igrača u tom timu, stvari nisu išle po planu, pa je Francuz od tada postavio cilj da želi da se vrati u neki francuski tim.

Vitality je u žurbi da potvrdi svoj sastav za predstojeći turnir ovog vikenda, jer bi u suprtonom mogli da ostanu bez nastupa.

Related Articles