Flusha i Golden se vraćaju u Fnatic

Flusha i Golden se vraćaju u Fnatic

Kada se Fnatic pre mesec dana razišao sa Xiztom i Twistom, najavljeno je im je želja da podmlade ekipu, ali kako sada stoje stvari, u petorku se vraćaju Golden i Flusha. Oba igrača su ranije već bili članovi Fnatica i sada bi se vratili nakon što su otišli iz švedske organizacije u 2018. godini. Od tada obojica su nastupali i za američku ekipu Cloud9.

Kako novode mediji, pokušaji Fnatica da dovede Tima ”nawwk” Jonasona su propali, nakon što je organizacija GamerLegion odbila da proda dvadesetjednogodišnjeg Šveđanina. Nakon toga legendarna organizacija se okrenula Flushi i Goldenu, sa kojima su trenirali poslednjih par dana. Više informacija o vom trasnferu bi trebali da dobijemo veoma uskoro.

Dok je Flusha u Fnaticu bio član jedne od najbolij CS:GO postava svih vremena, osvojivši čak 3 Major trofeja, Golden je u Fnatic prešao na leto 2017. godine iz njihove akademije. Iako nije uspeo da ponovo nekadašnje rezultate Fnatic, pomogao je ekipi da se domogne Intel Extreme Mastersa, kao i WESG-a 2017. godine, kada su i podigli ogromu novčanu nagradu od $800,000.

Iako ovo možda nije korak napred, kojem su se fanovi nadali, ova postava je početkom godine ipak pružala drastično bolje rezultate, nego što su radili nakon njihovog odlaska. Ipak, s obzirom da je flusha dugo neaktivan, moraćemo još malo da sačekamo kako videli da li ovo ponovo može da funkscioniše.

Related Articles