FaZe dobio pozivnicu za IEM Peking

FaZe dobio pozivnicu za IEM Peking

IEM Peking se održava od 7. do 10. novembra ove godine i do danas je na njega bilo pozvano 4 ekipe. To su Liquid, Astralis, Vitality i NRG. Kasno sinoć stigla nam je vest da je na ovaj turnir pozvan i čuveni internacionalni tim FaZe Clan. Ova vest nas je poprilično začudila sa obzriom na to da njihov tim nije potpun jer je Filip “NEO” Kubski pre samo nedelju dana napustio sastav posle 4 meseca igranja u FaZe-u. Ukoliko na tu činjenicu dodamo i to da se priča da će i Guardian napustiti tim i vratiti se u svoju matičnu ekipu NaVi kao zamena za Zeusa, zaista imamo dozu sumnje da li će FaZe imati potpun sastav da nastupi na predstojećem turniru.

Međutim, ako uzmemo u obzir tračeve koji se provlače zadnjih par meseci oko dolaska brazilske zvezde u ovaj tim, ovo je i više nego lepa prilika da predstave svoj novi roster i dokažu da je transfera Marcela “Coldzera” David-a bio uspešan.

Kao što smo već napomenuli turnir se održava od 7. do 10. novembra i na njemu će učestvovati 8 ekipa. Preostala su još 3 mesta da se popune preko regionalnih kvalifikacija koje se još uvek isu završile. Ovaj turnir će imati nagrandi fond od 250.000$ što je standardna cifra za Intel Extreme Masters turnire.

Related Articles