Ogromne promene na Summoner’s Riftu

Ogromne promene na Summoner’s Riftu

Svi znamo da su zmajevi u protekle dve sezone bili toliko važni da su neki čak i govorili da je bitnije da se uzmu oni neko čuveni Baron. E pa ukoliko ste mislili da se njihova moć tu završava prevarili ste se, jer će elementali sada biti bitniji nego ikada. Naime Riot je na svom strimu povodom 10. rođendana objavio mnoge vesti, ali sada pričamo o fundamentalnim promenama na mapi koju će svaki zmaj doneti sa sobom.

U novoj preseason fazi pojavom svakog zmaja pojedini delovi mape će se drastično promeniti. Na primer, Infernal drake će svojom pojavom srpžiti nekoliko buševa na mapi dok će Ocean drake stvorili par novih. Kompletne promene koje će zmajevi sa sobom doneti možete pogledati na zvaničnom League Of Legends sajtu.

Na mapi žbunovi više neće biti isti. Najveća promena će verovatno biti onaj glavni žbun na botlejnu i toplejnu. Takođe dobijamo još jedan dodatni žbun u blizini plavog buffa.

Što se tiče gameplay promena, toplejn igrači mogu da budu zadovoljni. Kripovi na gornjem lejnu od sada donosiće više xp-a nego drugi lejnovi, dok će lejnovi sa dva igrača dobijata menje nego što je to bio slučaj ranije. Jungle xp je takođe umanjen.

Za sada je potvrđeno da će Support itemi i Lethality itemi zadobiti manje promene, kao i neke Keystone Rune. Sve ostale promene možete pronači – OVDE!

Related Articles