LDLC formira novi sastav bez Happy-a

LDLC formira novi sastav bez Happy-a

Još od odlaska one čuvene postave u tadašnji EnvyUs, LDLC nije bio vrhunska organizacija. Ipak, u 2020. godinu ući će sa još jednom novom postavom, a jedino će Kristof ”SIXER” Xia produžiti saradnju iz prethodne godine.

LDLC je u poslednjih godina dana promenio mnogo igrača, ali odlaskom Amaneka i ALEX-a nikako nisu uspeli da zabeleže ikakve rezultate. MAJ3R je potvrdio da će se vratiti u tursku postavu, dok će Vensan ”Happy” Šopenhaur, nekada jedan od najboljih igrača na svetu po četvrti put napustiti LDLC.

Prema navodima francuskih medija, novi IGL biće Lambert ”Lambert” Prigent, koji će sa sobom povesti Ali ”Hadji” Hainua i Logana ”LOGAN” Kortija. Njih trojica će se pridružiti SIXERU u novoj petorci, te im je bilo potrebno da pronađu još jednog saigrača. Na kraju je odlučeno da pruže šansu jednom potpuno nepoznatom momku, koji nije odigrao ni jedan profesionalni meč, koji čak ni HLTV profil nema. Radi se o momku po imenu Kilijan ”Gringo” Garsia, koji će doći na probu u LDLC.

Ove promene dolaze nakon što se francuska organizacija udružila sa čuvenim francuskim fudbalskim klubom, Olimpikom iz Liona.

Da li očekujete pozitivne rezultate od ove postave?

Related Articles