Kada stiže Teamfight Tactics na mobilne telefone?

Kada stiže Teamfight Tactics na mobilne telefone?

Iako još uvek nije napravila mobilnu verziju, kao što je to uradila njena konkurencija, Teamfight Tactics je verovatno i dalje najigranija autobattler igra.

Žanr koji se pojavio prošle godine, u vidu autochess igara je definitivno i dalje aktuelan, iako je opala popularnost tih igara. U svakom slučaju interesovanje je veliko, što i potvrđuje veliki porast Hearthstone igrača, koji su došli kako bi isprobali njihov autochess mod. U svakom slučaju, Riot nije prestao da radi na svojoj verziji, za koju smo mogli da vidimo već nekoliko turnira, kao i jedan na LEague of Legends All-staru.

Ovakve igre su gotovo savršene za male ekrane, te je sada samo pitanje vremena kada će Riot preneti svoju igru na telefone, kao što su to uradili Valve i Drodo. Juče nam je stigao video klip, koji nam daje odgovore na sva naša pitanja.

Kako navode glavni developeri, igru možemo očekivati u martu 2020. godine, ali još uvek nam nisu rekli koji će to tačno datum biti. S obzirom da mart nije daleko, neće biti preveliki problem da se strpimo još malo.

Related Articles